Cautare

10358 de rezultate pentru "prefix bucuresti" (4.90 secunde)
Eminescu a decis sa se mute la Bucuresti, iar relatia dintre ei s-a racit, desi continuau sa-si scrie frecvent. ... Necazurile se tin lant Veronica a venit pentru o scurta perioada la Bucuresti, iar dragostea lor a fost binecuvantata cu un copil, care insa s-a nascut mort.
Youssef Chawi, medic specialist chirurgie estetica, este in prezent unul dintre cei mai buni chirurgi esteticieni din Bucuresti, activitatea sa profesionala desfasurandu-se actualmente in cadrul clinicii de Chirurgie Estetica ArcaLife, Sanador, Medlife si, de asemenea, in experimentatul colectiv al Spitalului de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri Bucuresti.
Astazi incep la Bucuresti lucrarile summit-ului de lansare al Forumului Marii Negre pentru Dezvoltare si Parteneriat. ... O initiativa romaneasca Organizarea la Bucuresti a acestui eveniment este consecinta interesului Romaniei fata de zona Marii Negre, revigorat o data cu preluarea functiei de presedinte de catre Traian Basescu.
Satui de toate promisiunile desarte ale guvernantilor, sinistratii din Rast vor sa mearga cu rata in Bucuresti si sa-si faca singuri dreptate. ... Cei peste 3.000 de sinistrati din Rast au fost lasati din nou cu ochii in soare de autoritatile de la Bucuresti.
Marius Diaconescu) - Continuare - Cimitirul aromanilor din Bitolia, ultimul bastion aromanesc In ciuda angajamentelor luate la Conferinta de Pace de la Bucuresti de a permite functionarea scolilor si bisericilor romanesti in teritoriul revenit ei dupa razboaiele balcanice, Serbia nu si-a respectat promisiunile, fructificand greselile diplomatiei romanesti, care nu le-a inclus in tratatul de pace, ci a acceptat doar note diplomatice fara valoare.
Marian Vanghelie, presedintele executiv al PSD Bucuresti, a criticat declaratiile lui Doru Giugula potrivit carora Adrian Nastase si Dan Ioan Popescu nu au ce cauta pe listele PSD Bucuresti.
Purtatorul de cuvant al PSD Bucuresti, Ana Birchall, a apreciat ieri ca dosarul in care deputatul social-democrat Adrian Nastase a fost trimis in judecata de catre DNA este unul politic, iar PSD Bucuresti nu va intra "in jocul actualei Puteri".
Presedintele PSD, Mircea Geoana (foto), a anuntat miercuri seara la Conferinta extraordinara a PSD Bucuresti ca termenul-limita pentru depunerea candidaturilor la conducerea partidului a fost prelungit pana la 5 decembrie, in loc de 1 decembrie, cum fusese stabilit initial.
Liderul PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, l-a criticat ieri dur pe presedintele formatiunii, Mircea Geoana, care ar duce partidul in jos, pe o panta periculoasa, si a acuzat "manevrele de culise" indreptate impotriva sa dupa ce si-a anuntat candidatura la sefia PSD.
Sorin Oprescu si-a prezentat, ieri, demisia din functia de presedinte al organizatiei PSD Bucuresti.
Comisia speciala de la Penitenciarul Rahova a propus, ieri, eliberarea conditionata a fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, propunerea urmand sa fie luata in discutie la Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti.
Biroul Executiv al Organizatiei Municipale PSD Bucuresti a decis sa organizeze conferinta extraordinara pentru alegerea presedintelui la 28 februarie, presedintele executiv Marian Vanghelie declarand ca isi va depune candidatura pentru aceasta functie.
Vicepresedintele TSD Bucuresti, Robert Negoita, si-a depus vineri candidatura pentru functia de presedinte al PSD Bucuresti, intrand astfel in competitie cu actualul presedinte executiv al filialei, Marian Vanghelie.
Presedintele Organizatiei Judetene PD Galati, ex-secretarul de stat Mircea Toader, a anuntat simbata ca se gindeste serios sa plece la Bucuresti pentru a conduce Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice (RADET), una dintre cele mai importante societati din subodinea municipalitatii bucurestene.
Imediat dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, premierul Tariceanu a ridicat steagul alb, de impacare, si a anuntat ca va colabora cu presedintele "in serviciul romanilor", insa liderul PNL Bucuresti, Ludovic Orban, este de alta parere si sustine trecerea liberalilor in randurile Opozitiei.
Biroul Politic Executiv al PSD Bucuresti a solicitat ieri conducerii centrale excluderea din partid a vicepresedintilor Victor Ponta si Vasile Dancu. "Biroul Politic Executiv al PSD Bucuresti, intrunit in sedinta marti, 12 iunie a.c.
Primarul Sectorului 5 Bucuresti, PSD-istul Marian Vanghelie a declarat, ieri, ca primarul general, democratul Adriean Videanu este "nemernic, hot si magar" deoarece nu apara interesele bucurestenilor, nu ia masuri pentru salvarea parcului Bordei si pentru ca l-a dat afara din birou.
Consilierii municipali ai PC cer primarului general Adriean Videanu si viceprimarului Razvan Murgeanu sa tina cont de Raportul Comisiei de Analiza si Verificare a Activitatii Administratiei Gradina Zoologica Bucuresti intocmit in luna iunie 2007 si sa demita conducerea Gradinii Zoologice Bucuresti.
Fostul ministru al Controlului in Guvernul Adrian Nastase, Ionel Blanculescu, a fost exclus din PSD, din cauza ca a dat partidul in judecata, decizia fiind luata de Organizatia PSD Bucuresti.
PIN sustine ca, in urma sesizarii oficiale a lui Cozmin Gusa, referitoare la avantajele patrimoniale pe care primarul Adriean Videanu le-a obtinut in urma montarii bordurilor de granit din Bucuresti, Curtea de Conturi a confirmat ca isi extinde cercetarile in respectivul dosar.
google-analytics.com